ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ
XRISTINA | Ανθοπωλείο Τρίκαλα

Το μωράκι σας είναι έτοιμο να αποκτήσει ονοματάκι και ονειρεύεστε μια θεματική βάπτιση, ένα παραμυθένιο σκηνικό ή ακόμα και μια πιο μοντέρνα βάπτιση;

Το ανθοπωλείο μας “XRISTINA” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα, αναλαμβάνει τον στολισμό της εκκλησίας για βαπτίσεις καλύπτοντας πλήρως την διακόσμηση και την λειτουργικότητα των εκδηλώσεων σας.

Παράλληλα, σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης και θεματικού στολισμού που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ανθοστολισμός της κολυμπήθρας
  Ανθοστολισμός της εκκλησίας
  Θεματικές βαπτίσεις
 
  Μπορούμε να δημιουργήσουμε το σκηνικό που ονειρεύεστε για την ημέρα της βάπτισης του μικρού σας.
 
Vintage, shabby chic, rock, romantic, navy, θεματική βάπτιση με ήρωες παραμυθιών και όποιο άλλο στυλ επιθυμείτε να έχει η βάπτιση του μικρού σας.

Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας στα Τρίκαλα και το έμπειρο προσωπικό μας θα σχεδιάσετε το μοναδικό στολισμό της βάπτισης του μικρού σας.

Η δημιουργικότητα, το μεράκι και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει θα σας ανταμείψουν με υπέροχες εικόνες που θα θυμάστε για πάντα εσείς και καλεσμένοι σας.
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το Ανθοπωλείο μας στα Τρίκαλα, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.