ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΩΝ
XRISTINA | Ανθοπωλείο Τρίκαλα

Η γλυκιά στιγμή του γάμου σας πλησιάζει και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να κάνει αυτή την μοναδική μέρα να μείνει αξέχαστη σε εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας. 

Για αυτό και το ανθοπωλείο μας “XRISTINA” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα, δημιουργεί για εσάς χειροποίητες πολύχρωμες αναμνήσεις φτιαγμένες με μεράκι για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

Ανθοστολισμοί με πιο ρομαντική διάθεση, με χρώματα του πάθους και άλλα πολλά. Διαλέξτε το ύφος που θέλει να έχει η διακόσμηση του γάμου σας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε ονειρευτεί.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Νυφική Ανθοδέσμη
  Λαμπάδες
  Στολισμός Αυτοκινήτου
  Ανθοστολισμός της εκκλησίας
  Ανθοστολισμός του κέντρου εκδηλώσεων
  Ανθοστολισμός των σπιτιών
Ελάτε στο ανθοπωλείο μας στα Τρίκαλα και δείτε όλες τις προτάσεις που έχουμε για εσάς σχετικά με ανθοστολισμούς γάμου και κάντε την στιγμή αυτή να μείνει αξέχαστη σε όλους.

Με κέφι, φαντασία και αγάπη στη λεπτομέρεια, διακοσμούμε με υψηλής αισθητικής μοναδικά αντικείμενα, συνδυασμένα με άνθη εποχής, φυσικά υλικά, χειροποίητες δημιουργίες, πληθώρα χρωμάτων και αρώματα λουλουδιών που μπορούν να συνθέσουν ένα άψογο σκηνικό για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το Ανθοπωλείο μας στα Τρίκαλα, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.